La reproducció, la còpia, la utilització, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pogués efectuar amb la informació que hi ha en aquesta pàgina web i que es porti a terme sense la autorització d'Envernissats Joan Fígols, és una infracció que castiga la legislació vigent.

SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES En compliment de lo establert en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LOPD"), Envernissats Joan Fígols els informa que los dades de caràcter personal que ens proporcionin a l'omplir el formulari de registre electrònic que apareix en aquesta pàgina web es recolliran en fitxers el responsable dels quals és propietat de Envernissats Joan Fígols.El remitent podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, per aquest fi han de dirigir-se a l'adreça de la seu social:

P. Ind. La Sala. C/Montmajor, 31 - 08692 Puig-reig    
   
Envernissats Joan Fígols es compromet a tractar d'una forma absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i a utilitzar-les només per als fins esmentats, d'acord amb lel que es preveu en l'article 9 de la LOPD i el Reial Decret 994/1999, 11 de juny, en el qual s'aproba el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal.

Copyright 2010 Armonia Deco. Tots les drets reservats. Nota legal.                                                                                  Disseny web Websamida.net