Veure el document sobre El Càncer i les radiacions terrestres.


Efectes de les geopaties.

Segons un estudi científic publicat a la revista espanyola de pediatria d'un grup de pediatres espanyols que investiguen sobre la salut mediambiental dels més petits, els resultats són clars. La "International Commission on No-Ionizing Radiation protection" recomana com segures, per a la població adulta, exposicions cròniques inferiors a 100µT. L'exposició residencial infantil a dosis superiors a 0,3-0,4µT incrementa el risc a desenvolupar leucèmies agudes. (http://www.pehsu.org/az/pdf/cem_pehsu.pdf)

"Cada vegada veiem més malalties associades als factors ambientals i en els llocs a on estem més hores, normalment casa nostra, a on corrents d'aigua, aire, i ones electromagnètiques... Hi ha una càrrega tòxica que va en augment." Diu el doctor Joaquim Fernàndez-Solà, de la unitat de medicina interna de l'Hospital Clínic. (La Vanguardia 25 d'octubre de 2009)

Per saber si estan afectats per alguna geopatia és necessari un estudi geobiològic.

Copyright 2010 Armonia Deco. Tots les drets reservats. Nota legal.                                                                                  Disseny web Websamida.net